Traditat tona mbijetuan përkundër pushtimeve shekullore.

Kanuni i Leka Dukagjinit – 

“Shpija e Shqyptarit asht e Zotit e mikut”

Për mikun (Mysafirin), Bukë, krypë dhe zemër te bardhë, Çka Ka Qëllu.

Appetizers

Food is not just eating energy

It’s an experience.

Soups

Salad

Natural ingredients

A modern selection of the most popular and well-loved dishes of Albania and Kosovo

Brumat (Savory Dishes)

Tava (clay dishes)

Grill

Seafood

Homemade Desserts

Wine

Red Wines by Glass & Bottle

White Wines by Glass & Bottle

Sparkling Wines

Most of our dishes contain egg, flour, and dairies.